AARHUS 2017 FOTOKONKURRENCE

Aarhus 2017 fotokonkurrence

Vis os dit kulturår med dine egne billeder
Sådan deltager du:
 • Tag billeder af dine oplevelser i løbet af kulturåret
 • Upload dine fotos i en eller flere af kategorierne
 • Vind flotte præmier til en værdi af over 100.000 kr.

 • 1. pladsen: et Olympus E-M10 Mark II kamera, to overnatninger i en junior suite inkl. morgenmadsbuffet på First Hotel Atlantic Aarhus og en syvretters gourmetmiddag inkl. vinmenu og kaffe med sødt for to på Michelin restauranten Restaurant Substans i Aarhus samt et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 16.499 kr.  2. pladsen: en linse fra Sigma og et ophold i et spahus til 4-6 personer hos Skallerup Seaside Resort samt et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 13.699 kr.


  3. pladsen: en enestående oplevelse for to personer tur-retur med vandflyveren fra Nordic Seaplanes og et stativkit fra Manfrotto samt et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG
  Samlet værdi: 12.899 kr.  4. pladsen: en JOBY GorillaPod Focus fra Focus Nordic og entrébilletter inkl. en ægte sydamerikansk burgermenu med drikkevarer til to personer til Memphis Mansion i Randers samt et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 4.499 kr.  5. pladsen: en skuldertaske fra Manfrotto, til et gavekort på et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 2.499 kr.  6. pladsen: en JOBY GripTight GorillaPod Stand fra FocusNordic, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 2.199 kr.  7. pladsen: et JOBY Gorillapod videostativ til action-kamera fra Focus Nordic, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 1.999 kr.  8. pladsen: et JOBY Gorillapod stativ fra Focus Nordic, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 1.999 kr.  9. pladsen: et JOBY Griptight Pov Kit til smartphones fra Focus Nordic, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 1.899 kr.  10. pladsen: En Joby 3-Way Camera Strap fra Focus Nordic, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 1.899 kr.  11. pladsen: et bordkamerastativ fra Manfretto til en værdi af 389 kr., et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE til en værdi af 500 kr. og et gavekort til en CEWE FOTOBOG til en værdi af 350 kr.
  Samlet værdi: 1.239 kr.


  12. pladsen: et smartphone stativ fra Manfrotto, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 1.229 kr.  13. pladsen: en LED lampe fra Manfrotto, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 1.229 kr.  14. pladsen: et par KOSS hovedtelefoner fra Focus Nordic, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 1.199 kr.


  15. pladsen: en Joby sugekop til montering af kameraet fra Focus Nordic, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 1.149 kr.  16. pladsen: et justerbart Joby stativ til smartphone fra Focus Nordic, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 1.149 kr.  17. pladsen: et Joby stativ til actionfotografering fra Focus Nordic, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE til og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 1.149 kr.  18. pladsen: et originalt Joby Gorillapod stativ fra Focus Nordic, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 1.149 kr.  19. pladsen: et Joby Gorillapod stativ fra Focus Nordic, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 1.049 kr.  20. pladsen: et Joby Gorillapod ministativ fra Focus Nordic, et gavekort til et CEWE VÆGBILLEDE og et gavekort til en CEWE FOTOBOG.
  Samlet værdi: 999 kr.  21. – 30. pladserne: en CEWE FOTOBOG.
  Værdi op til 350 kr./stk.


  Uge- og månedspræmier: Hver uge kan du også vinde høretelefoner fra KOSS og hver måned kan du vinde præmier fra Ree Park Safari, Toffifee eller DigitalFoto og CEWE FOTOBOG.
  Alt i alt er der præmier til en samlet værdi af over 100.000 kr. på højkant.