I løbet af FOTODAGE VIBORG kunne gæster i Sct. Mathias Centret opleve CEWEs store udvalg af fotoprodukter, kvit og frit printe deres billeder på en CEWE FOTOSTATION og få råd og vejledning til den gratis design- og bestillingssoftware.
På standen kunne de besøgende få rigelig inspiration til deres næste CEWE FOTOBOG.
CEWE udstillede vinderbillederne fra den internationale fotokonkurrence Our world is beautiful på Viborg Hovedbibliotek.
Pia fra CEWE besøgte fotoklubben Fotorammen i Viborg. Her gav hun dem inspiration til, hvordan de kan designe deres egen CEWE FOTOBOG i den gratis design- og bestillingssoftware.

Medlemmerne af fotoklubben kunne sammenligne de mange forskellige formater og materialer.
Medlemmerne i fotoklubben Fotorammen var meget begejstrede for CEWE FOTOBOGs høje kvalitet og mange muligheder. Aftenen bød også på rig mulighed for at stille spørgsmål og diskutere alt inden for fotografiets verden.
Fotoklubben Fotorammen udstillede deres bedste billeder på Hovedbiblioteket i Viborg. Udstillingen var sponsoreret af CEWE VÆGBILLEDER og produceret på Fotoplakat XXL.
Store billeder trykt på alu-plade fra CEWE VÆGBILLEDER guidede fotointeresserede rundt til de forskellige udstillinger i Viborg.
CEWE VÆGBILLEDER sponsorerede de store billeder, som var strategisk placeret i gadebilledet i Viborg. Billederne var trykt på alu-plade.

CEWE med til FOTODAGE VIBORG

FOTODAGE VIBORG stillede fra den 5. – 28. maj 2017 skarpt på dokumentar- og pressefotografiet, naturfotografiet og det personlige, kunstneriske fotografi. I løbet af de tre uger kunne lokale og besøgende i Viborg opleve fotografier taget af nogle af verdens bedste fotografer. Her blev alt fra vores skønne natur og historie til forskellige måder at leve og opleve verden på portrætteret. FOTODAGE VIBORG inddragede hele byen. Der var f.eks. udstillinger på både hovedbiblioteket, den gamle Vestre Landsret, Viborg Rådhus og i Viborg Domkirke. En rute af billeder trykt på alu-plader fra CEWE VÆGBILLEDER guidede interesserede igennem byen og fra den ene udstilling til den anden.

På hovedbiblioteket i Viborg kunne de besøgende blandt andet også se CEWE FOTOBOGs udstilling af vinderbillederne fra Our world is beautiful, som er CEWEs store internationale fotokonkurrence. Our world is beautiful er i år løbet af stablen for anden gang, hvor den med over 170.000 indsendte fotos er blandt de største fotokonkurrencer i Europa.

Viborgs fotoklub Fotorammen udstillede også deres bedste fotos på Viborg Bibliotek. Deres billeder blev sponsoreret af CEWE VÆGBILLEDER og produceret på Fotoplakat XXL. I løbet af fotodagene fik Fotorammen besøg af Pia fra CEWE, som fortalte dem meget mere om CEWE FOTOBOG, den gratis design- og bestillingssoftware samt de mange andre flotte fotoprodukter.

I løbet af FOTODAGE kunne de besøgende også opleve CEWEs fotoprodukter på en stand i Sct. Mathias Centret i Viborg. Her stod engagerede medarbejdere fra CEWE klar til at fortælle om de mange fotoprodukter i høj kvalitet, og de besøgende fik blandt andet mulighed for gratis at printe deres billeder på en CEWE FOTOSTATION.

I løbet af de tre uger arrangerede FOTODAGE VIBORG flere forskellige events og workshops for fotointeresserede. CEWE FOTOBOG sponsorerede i den forbindelse præmier til nogle af fotokonkurrencerne, ligesom vi var med til at støtte de frivilliges gode arbejde i løbet af de tre uger.

Du kan læse mere om FOTODAGE VIBORG her

Sponsorat: Fotofestival Silkeborg

Fotofestival Silkeborg fejrede i år sit 10 års jubilæum med et overflødighedshorn af fotografisk inspiration, enestående naturbilleder og eventyrlige fortællinger fra naturens verden.
Se mere her

Sponsorat: Olympus Perspective Playground

Olympus havde i samarbejde med kunstnere fra hele verden fået kreeret 14 interaktive kunstinstallationer eller ”legepladser”, der gav fotoentusiaster mulighed for forskellige perspektiver og vinkler.
Se mere her

Fotoklubber

Toffifee
En inspirationsrig aften: CEWE besøger i løbet af året lokale fotoklubber, hvor vi giver inspiration samt tips og tricks til design af CEWE FOTOBØGER i vores gratis design- og bestillingssoftware.
Se mere her

Fotokonkurrencer

ar du taget et flot billede? Eller nyder du bare en udfordring? Så deltag i en af CEWE FOTOBOGs mange fotokonkurrencer, og vær med i konkurrencen om at vinde flotte præmier.
Se mere her