Fotofestival 2017
På fotofestivalen kunne man møde CEWE Nordic ude foran indgangen til AQUA Akvarium & Dyrepark.
Crew
CEWE havde fire medarbejdere til at vise og fortælle om CEWEs fotoprodukter
Minutprint
Vi havde medbragt vores CEWE FOTOSTATION, hvor besøgende kunne få fremkaldt deres billeder kvit og frit
Udstilling
Inden for og uden for i dyreparken kunne de besøgende opleve udstillingen "FACE", som er sponsoreret af CEWE.
Udstilling

Vægbillederne var placeret rundt i parken og afbillede enestående naturmotiver.
CEWE FOTOBOG kursus
Om søndagen kunne fotoentusiaster opleve Arne fra CEWE fortælle, hvordan de kan designe deres egen CEWE FOTOBOG.
Fotokonkurrence
Fotofestivalen havde om søndagen en fotokonkurrence med temaet "ansigt", hvor deltagerne fotograferede forskellige ansigter i naturen.
Præmieoverrækkelse
Vinderen af fotokonkurrencen blev kåret som det sidste indslag om søndagen. Der var 6 vindere: 3 børn og 3 voksne.
Vinderbillede voksne
Her var det Niels Nørgaard, der vandt med sit billede af et ansigt i naturen.

CEWE på fotofestival i Silkeborg 2017

Fotofestival Silkeborg fejrede i år sit 10 års jubilæum med et overflødighedshorn af fotografisk inspiration, enestående naturbilleder og eventyrlige fortællinger fra naturens verden. De omkring 2000 besøgende i AQUA Akvarium & Dyrepark blev i weekenden den 9. – 11. juni mødt af vores CEWE FOTOBOG team, som stod klar til at vise og fortælle om vores talrige fotoprodukter, give insider tips til CEWE FOTOBOG og hjælpe med at printe gæsternes fotos på en CEWE FOTOSTATION.

I og omkring AQUA Akvarium & Dyrepark kunne fotoentusiasterne også opleve de smukke og alsidige naturbilleder fra udstillingen ”FACE”. Billederne er taget af nogle af de mest talentfulde naturfotografer fra ind- og udland og er en del af Silkeborgs kulturelle bidrag til Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. CEWE VÆGBILLEDER sponserede og producerede de 19 indendørsbilleder på hårdskumplade og de 28 udendørsbilleder på alu-plade.

I løbet af weekenden kunne deltagerne også lade sig inspirere af de mange spændende foredragsholdere fra ind- og udland. En af CEWEs dygtige medarbejdere holdt ligeledes et oplæg for fotoentusiasterne om CEWEs gratis design- og bestillingssoftware. En dejlig weekend blev rundet af med kåringen af vinderne af Fotofestivals Fotosprint, hvor deltagerne havde haft under tre timer til at indfange naturens mange facetter i og omkring AQUA Akvarium & Dyrepark. 3. og 2. pladsen kunne glæde sig over et gavekort til at lave deres egen CEWE FOTOBOG, mens vinderen blev præmieret med et gavekort på 500 kr. til et CEWE VÆGBILLEDE.

Udstillingen FACE kan opleves i AQUA Akavarium & Dyrepark indtil foråret 2018.

Læs mere om Fotofestival Silkeborg her

Sponsorat: Olympus Perspective Playground

Olympus havde i samarbejde med kunstnere fra hele verden fået kreeret 14 interaktive kunstinstallationer eller ”legepladser”, der gav fotoentusiaster mulighed for forskellige perspektiver og vinkler.
Se mere her

Sponsorat: FOTODAGE VIBORG

FOTODAGE VIBORG stillede fra den 5.-28. maj 2017 skarpt på dokumentar- og pressefotografiet og meget mere. CEWE sponserede udvalgte fotoudstillinger i forbindelse med arrangementet. Foto af Michael Kaysar.
Se mere her

Fotokonkurrencer

ar du taget et flot billede? Eller nyder du bare en udfordring? Så deltag i en af CEWE FOTOBOGs mange fotokonkurrencer, og vær med i konkurrencen om at vinde flotte præmier.
Se mere her

Fotoklubber

Toffifee
En inspirationsrig aften: CEWE besøger i løbet af året lokale fotoklubber, hvor vi giver inspiration samt tips og tricks til design af CEWE FOTOBØGER i vores gratis design- og bestillingssoftware.
Se mere her