Eline Kirstine Gantzhorn: Forevig oplevelserne
i en årbog

Vinter. Forår. Sommer. Efterår. Vinter igen. Sæsonernes skift fortæller os, at endnu et skønt år gået. Et år, hvor vi med vores smartphones og kameraer tager utallige fotos af hverdagens store og små oplevelser. Mange gange får disse fotos bare lov til at blive liggende på telefonen eller computeren, hvor de så aldrig bliver set igen. Dette problem løb Eline K. Gantzhorn, som elsker at designe CEWE FOTOBØGER til alle anledninger, ind i for nogle år siden: ”Ideen med at bruge CEWE FOTOBOG som årbog opstod i takt med, at jeg efterhånden havde fået taget så mange billeder, som lå på computeren og slet ikke kom til sin ret.” Eline satte sig derfor ned, kiggede billederne fra året igennem og udvalgte de bedste fotos til sin årbog. Lige siden har hun hvert år designet en CEWE FOTOBOG som årbog, fordi det er hyggeligt at kunne tage fotobogen ned fra hylden og sætte sig i sofaen sammen med familien for at genopleve alle de skønne øjeblikke: ”Det er en dejlig oplevelse at sidde og bladre igennem minderne og mindes, hvad man har oplevet i årets løb”.

CEWE FOTOBOG - Forevig oplevelserne i en årbog "Det er en dejlig oplevelse at sidde og bladre igennem minderne og mindes,
hvad man har oplevet i årets løb."

Eline elsker, at den gratis bestillingssoftware giver hende så meget designfrihed til sin CEWE FOTOBOG. Det gør også, at hun har muligheden for at dele bogen ind efter f.eks. årstider, begivenheder eller måned for måned samtidig med, at hun kan personliggøre den med tekster, baggrunde og cliparts. For Eline er det vigtigt, at hendes børn får nogle gode barndomsminder, og hun er overbevist om, at CEWE FOTOBOG hjælper dem med at huske deres mange gode oplevelser sammen.

Video Icon

Året i en CEWE FOTOBOG

Eline samler hvert år familiens bedste fotos fra det forgangne år i en CEWE FOTOBOG. I videoen kan du høre Eline fortælle, hvordan hun kom i gang med at designe årbøger, og hvilken glæde det er for hende at kunne tage fotobogen ned fra hylden og genopleve årets store og små øjeblikke.

Rejser, familie, bryllup eller hobby –
Se de flotteste kundeeksempler fra vores kunder

Se kundeeksempler