CEWE med Olympus Perspective Playground

Fra den 28.6. – 23.7.2017 kunne fotoentusiaster i Øksnehallen i København prøve kræfter med at tage sjove og anderledes fotos. Olympus havde i samarbejde med kunstnere fra hele verden fået kreeret 14 interaktive kunstinstallationer eller ”legepladser”, der gav fotoentusiaster en enestående mulighed for lege med forskellige perspektiver og vinkler på deres fotos.

For at give de besøgende mest mulig spillerum og frihed til at lege, gav Olympus alle lov til at låne et eller flere af deres mange professionelle kameraer. Inden de besøgende tog hjem, fik de tilbudt gratis at printe deres bedste billeder fra dagen på en af de opstillede CEWE FOTOSTATIONER.

Olympus Perspective Playgrounds 14 legepladser har tidligere besøgt Tyskland, Frankrig, Spanien, Holland, Østrig og Schweiz, hvor 350.000 gæster kan skrive under på hvilken unik oplevelse, det er. I år var det første gang, eventen fandt sted i Danmark.

Du kan læse mere om Olympus Perspective Playground her

Sponsorat: FOTODAGE VIBORG

FOTODAGE VIBORG stillede fra den 5.-28. maj 2017 skarpt på dokumentar- og pressefotografiet og meget mere. CEWE sponserede udvalgte fotoudstillinger i forbindelse med arrangementet. Foto af Michael Kaysar.
Se mere her

Sponsorat: Fotofestival Silkeborg

Fotofestival Silkeborg fejrede i år sit 10 års jubilæum med et overflødighedshorn af fotografisk inspiration, enestående naturbilleder og eventyrlige fortællinger fra naturens verden.
Se mere her

Fotokonkurrencer

Har du taget et flot billede? Eller nyder du bare en udfordring? Så deltag i en af CEWE FOTOBOGs mange fotokonkurrencer, og vær med i konkurrencen om at vinde flotte præmier.
Se mere her

Fotoklubber

Toffifee
En inspirationsrig aften: CEWE besøger i løbet af året lokale fotoklubber, hvor vi giver inspiration samt tips og tricks til design af CEWE FOTOBØGER i vores gratis design- og bestillingssoftware.
Se mere her